Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keizer wil tegen Excelsior dezelfde spirit zien als tegen PSV

De zege tegen PSV was lekker, fijn en belangrijk, maar goed beschouwd niet meer dan dat als Ajax donderdagavond een misstap begaat tegen Excelsior.

13 december 2017 - 10:42
UsershyraDesktopajax_dataimages631488690af905ae1fddaac4d3483655_normal
Winnen van PSV is leuk, maar ook tegen Excelsior is scherpte vereist. © Ajax Images

Ook Marcel Keizer weet dat zijn ploeg met dezelfde onverzettelijkheid het veld op moet, al is dat tegen PSV ongetwijfeld makkelijker dan tegen Excelsior. Toch is dat nodig om in het spoor van de koploper te blijven.

“We gaan steeds beter voetballen. De spirit in het team is belangrijk en die moeten we ook zien vast te houden,” vertelt de coach in gesprek met Ajax TV.

Tegen PSV toonden de spelers zondag dat ze uit een ander vaatje kunnen tappen en Keizer wil dat de ploeg daar een goed vervolg aan geeft. “We weten dat we goed kunnen voetballen en dat we de meeste goals maken, alleen win je daar niet altijd wedstrijden mee.”

“Je hoeft niet over de rand te gaan, maar je mag het randje best opzoeken,” stelt de oefenmeester die verder niet wil oordelen over hoe PSV de wedstrijd inging zondag.

“Over het spel van PSV ga ik niet oordelen. We moeten naar onszelf kijken. Wij hebben het zondag goed gedaan, maar zij hebben het in eigen hand en staan met zeven punten voor. Laten wij zorgen dat we er donderdag weer staan. Dan moeten we het weer laten zien.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >