Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keizer heeft er met Veltman weer een verdediger extra bij

Goed nieuws voor Marcel Keizer. De trainer heeft voor het KNVB-bekerduel woensdag met FC Twente wat extra keuze in de achterste linie. Joël Veltman zat zondag tegen AZ een schorsing uit, maar is in Enschede weer van de partij.

19 december 2017 - 12:19
UsershyraDesktopajax_dataimages140e602b1ad3db850da701ad1384c4bf_normal
Het is nog altijd wachten op duidelijkheid rondom Younes. © Pro Shots

In tegenstelling tot de laatste twee competitiewedstrijden is Noussair Mazraoui niet van de partij. Mazraoui wacht ondanks twee oproepen nog op zijn debuut en zeker is alvast dat hij niet tegen Twente debuteert.

De goede invalbeurt van Luis Manuel Orejuela tegen AZ biedt ook wat meer houvast voor de bekerwedstrijd, waarin een ticket voor de kwartfinales kan worden verdiend. Toch maakt ook Damil Dankerlui weer deel uit van de selectie.

Zowel eerste doelman Andre Onana als stand-in Kostas Lamprou behoort tot de negentien Ajacieden die in de bus stappen, maar we weten nog niet wie er ook daadwerkelijk plaatsneemt onder de lat.

Over blessures worden door de club geen mededelingen gedaan, dus we weten nog altijd niet wat er speelt rondom Amin Younes.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >