Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Twente-uit

We kunnen het broodje beenham al bijna ruiken, maar moeten eerst nog een slordige 150 kilometer overbruggen voordat we ‘m ook kunnen proeven. Als je trek hebt in een broodje beenham, moet je wel op tijd verzamelen. Daarom bij deze info over opstappen!

01 december 2017 - 09:55
UsershyraDesktopajax_dataimages4e3dff044c93a2156f5cb61ce8692642_normal
Het is altijd dringen geblazen bij de poortjes in Enschede. © De Brouwer

Er geldt voor het bezoeken van het uitduel met Twente een verplichte buscombi, maar er is wel het een en ander mogelijk. Zo zijn er alternatieve opstapplaatsen. Als je niet bij de Johan Cruijff Arena vertrekt, doe je er verstandig aan om je e-mail te checken.

Als je wel bij de JC Arena in de bus stapt, kun je gewoon verder lezen. Je wordt tussen 14.15 en 15.00 uur verwacht bij ingang Zuid H. Je leest het goed, ingang Zuid H. Er zijn naast het opstappen nog meer evenementen, vandaar dat er wordt uitgeweken.

Ook is het goed om te weten dat je je auto niet kunt parkeren op P-Noord. Dit heeft te maken met nieuwe regelgeving, waardoor Ajacieden hier voorlopig hun auto niet kwijt kunnen. Vervelend, maar het is even niet anders.

Het lukt vast om een andere plek te vinden om je auto te parkeren, zodat je daarna koers kunt zetten richting Zuid om je te melden voor Twente - Ajax. Er gaan in totaal duizend Ajacieden die kant op, dus het wordt zelfs met een aftrap om 18.30 uur vast een gezellige boel.

Oh ja, en eet smakelijk alvast!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >