Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen bekerduel FC Twente-uit

Zo’n beetje iedereen weet inmiddels dat we voor de tweede keer in korte tijd naar FC Twente gaan. En het mag ook duidelijk zijn dat we trek hebben in een broodje beenham. Het is nog wel goed om even te checken hoe laat je waar wordt verwacht.

19 december 2017 - 16:34
UsershyraDesktopajax_dataimagesdf971abc51b8f51bfc2a2e709f25e83c_normal
Wie weet wordt deze Twente-uit wel een beetje warmer! © De Brouwer

Waar het uitvak voor het competitieduel met de tukkers altijd afgeladen vol zit, valt dat woensdag een beetje tegen. Er zijn nog geen zevenhonderd kaarten verkocht, terwijl toch alle supporters met een uitkaart de kans hadden om een kaartje te kopen.

Helaas, het is niet anders. We moeten het met zevenhonderd Ajacieden doen die hun club komen aanmoedigen. De aftrap is woensdag om 20.45 uur, maar omdat de Grolsch Veste best ver weg is, moten we al veel eerder opstappen.

Als je bij de Johan Cruijff Arena opstapt, kun je je melden bij ingang Noord B. Zorg dat je je uitkaart bij je hebt, want die moet je scannen voordat het poortje draait. Het instappen gebeurt tussen 16.00 en 16.45 uur.

Onthoud even goed dat je niet kunt parkeren op P-Noord en dus een andere plek moet zien te vinden voor je auto. Als je tenminste met de auto komt, maar dat moet haast wel, want we zijn pas laat terug…

Als je in een van die handige SV Ajax-bussen stapt, raden we je aan om je e-mailbox te checken. We hebben opstaptijden op maat verstuurd, het heeft geen zin hier een heel spoorboekje neer te zetten.

Ook als je Twente-uit bezoekt via de alternatieve opstapplek, in de regio, doe je er verstandig aan je inbox te openen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >