Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen hebben AZ-uit als bestemming!

Er breekt voor Ajax een zeer spannende decembermaand aan. Het wordt erop of eronder, met toppers tegen PSV en AZ in het verschiet. De topper tegen AZ wordt gespeeld in Alkmaar en als je per SV Ajax-bus naar het uitvak wilt worden gereden, moet je nu opletten.

02 december 2017 - 08:52
UsershyraDesktopajax_dataimagesf77ca0efef984f10a8d69ce556e6f485_normal
Het uitvak balanceerde vorig seizoen tussen vreugde en verdriet. © De Brouwer

Als de ploeg van Marcel Keizer nog iets wil, moet het deze weken gebeuren. De Johan Cruijff Arena is al uitverkocht voor het moment waarop de koploper een bezoek brengt aan Amsterdam, het uitvak stroomt vol als Ajax het 17 december (aftrap 14.30 uur) tegen AZ.

Hoewel je per auto kunt afreizen naar het AFAS Stadion, zetten wij van SV Ajax weer onze handige bussen in. Je kunt dus ook gewoon opstappen aan de Amsterdamse Middenweg (34), of in Almere (5), Den Bosch (21) of Leiden (31). De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoelen weer.

De tweede van de in totaal drie ronden van de kaartverkoop grijpt zaterdag plaats. Als de klok 10.00 uur slaat, gaat het digitale loket open en kun je je ook inschrijven voor een van onze busreizen.

Als je nu naast een kaartje grijpt, krijg je nog een herkansing omdat Ajax in dat geval extra kaarten (750 + 250) krijgt van AZ. Omdat bij de derde ronde kaartjes in de verkoop gaat onder het mom ‘buscombi’ komen er geen extra plekken in de SV Ajax-bussen meer vrij.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >