Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bergkamp woest op Overmars en Van der Sar

Het heeft donderdagmiddag flink gedonderd in de achterkamertjes op sportpark De Toekomst, als we Voetbal International moeten geloven.

21 december 2017 - 20:03
UsershyraDesktopajax_dataimages64e83a4c6f7d678d74098bcba3ab93c9_normal
Het stormde flink tussen oud ploeggenoten Bergkamp, Overmars en Van der Sar © Ajax Images

Volgens Ajax-watcher Freek Jansen ontvingen Marc Overmars en Edwin van der Sar het trio hoofdrolspelers om de beurt voor een slechtnieuwsgesprek. Daar zijn stevige woorden gevallen.

“Bergkamp is woest geworden,” stelt Jansen op de website van Voetbal International. “Hij heeft Overmars en Van der Sar voor van alles en nog wat uitgemaakt.”

Het is, van welke kant je het ook bekijkt, vrij pijnlijk allemaal. Voormalig ploeggenoten die elkaar op het veld blindelings vonden, vechten elkaar nu de tent uit. De verhoudingen tussen Overmars en Bergkamp waren al langer flink bekoeld. Ajax sprak vanmiddag over 'een verschil van inzicht over het te voeren technische beleid'.

En zo wordt er maar aangemodderd in de Arena, tot afgrijzen van iedereen die Ajax een warm hart toedraagt. Het is vooralsnog wachten op een reactie van Overmars en Sar. Het is vooral interessant hoe laatstgenoemde de ontstane situatie duidt en welke kant men nu op wil met de club.

Terug naar Bergkamp. De cultuurbewaker, individueel trainer en lid van het technisch hart verliet donderdag vol wrok, maar nog zonder toelichting, het trainingscomplex.

Hoe Bergkamp precies over de gang van zaken denkt, lezen we ongetwijfeld later nog in zijn jaarlijkse interview.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >