Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen incasseren late 1-1 in restant tegen Twente

De Ajaxvrouwen verloren dinsdagavond het tweede deel van hun duel met FC Twente, waardoor er uiteindelijk een 1-1 eindstand op het scorebord stond. Zo vergeet de ploeg van trainer Benno Nihom uit te lopen op de Tukkers.

13 december 2017 - 07:16
UsershyraDesktopajax_dataimages52f5de9c2dbc2a9668d6cfa8ee20b8f0_normal
Zo ziet teleurstelling eruit als je een late gelijkmaker moet incasseren... © Ajax Images

Afgelopen vrijdag werd het duel tussen de Ajax Vrouwen en de dames uit Enschede bij een 1-0 stand gestaakt vanwege guur winterweer. Dinsdagavond kon het restant gespeeld worden, nadat het speelveld met vereende krachten sneeuwvrij was gemaakt.

De 1-1 viel vlak voor tijd uit een vrije trap van Myrthe Morrees en daar was Nihom vanzelfsprekend niet blij mee.

“Dit was niet nodig. Zij klapten er bovenop en gokten op dat ene moment. En ja, die kregen ze. FC Twente viert het alsof ze kampioen geworden zijn, maar wij staan bovenaan en gaan rustig verder,” stelt de coach op het digitale huis van de club.

De trainer zag de Twentse vrouwen, die op de tweede plek staan, dus niet dichterbij komen, maar zag het net als zijn speelsters wel als een gemiste kans om verder uit te lopen. Het verschil blijft derhalve drie punten.

Desiree van Lunteren trof vrijdag in het eerste deel van de partij nog doel, maar zag haar ploeg die voorsprong dinsdagavond weggeven. “Er was niets aan de hand. We creëerden zelfs nog twee kansen en dan is het jammer dat die er niet ingaan. Zo hadden we de wedstrijd op slot kunnen gooien. Het is zuur dat zo’n vrije trap er nog ingaat,” sombert de Ajacied.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >