Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

AKC: Win een interview met Frenkie de Jong!

Bij Ajax lopen veel talenten en Frenkie de Jong is zo’n talent. De middenvelder laat goede dingen zien en zijn trainer Marcel Keizer laat hem af en toe ook al spelen in het eerste elftal. Wij zoeken iemand die Frenkie wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club!

14 november 2017 - 09:35
UsershyraDesktopajax_dataimagesaa1d9dd32ff678ff2cb98f2638e62a99_normal
Wat zou jij aan Frenkie de Jong vragen? © Pro Shots

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 13 jaar) kan het interview winnen door een toffe vraag voor Frenkie te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst.

Wanneer het interview precies plaatsvindt, dat stemmen we apart met de winnaar af. Vermoedelijk op een vrijdag na de training. Let dus op: het interview vindt wel plaats onder schooltijd!

Dus, word jij onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Stuur dan snel je vraag in en wie weet ga jij in gesprek met Frenkie. Je kunt jouw vraag insturen tot en met woensdag 22 november 16.00 uur. Daarna bellen we de winnaar.

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >