Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en vaandeldragers voor Ajax - Roda JC gezocht

Op zondag 26 november komt Roda JC naar de Johan Cruijff Arena voor de eredivisiewedstrijd tegen ons aller Ajax. En jij kunt daar een belangrijke rol vervullen als ballenjongen of -meisje. En oh ja, we zoeken ook nog vaandeldragers!

16 november 2017 - 08:35
UsershyraDesktopajax_dataimagesb8985054e316e8eb117fede9afab609f_normal
Doe mee aan onze prijsvraag en wie weet draag jij de vlag tegen Roda JC © De Brouwer

De wedstrijd begint al om 12:30 uur. Als ballenjongen of -meisje sta je dan al een poosje in de startblokken. Als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd, dan ben je onderdeel van het spel. Dit doe je door op tijd en met de juiste vaart de bal weer bij de spelers te krijgen, als de bal buiten de lijnen is. We zoeken twee Ajax Jonge Schare-leden voor deze belangrijke taak.

Maar er is meer! Acht andere leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) krijgen de mogelijkheid om die middag vaandeldrager te zijn. Dan draag je voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden met een Ajaxvlag en de andere vier met die van Roda JC.

Als je bij ‘voorkeur activiteit’ op het formulier ‘maakt me niet uit’ invult, maak je meer kans op een plekje! Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze tien plekken. Meedoen kan tot maandag 20 november 13.00 uur. Daarna zoeken we contact met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: In het seizoen 2015/2016 won Ajax met 6-0 van Roda JC. Drie Ajacieden scoorden tweemaal. Noem ze alle drie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >