Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vijf suggesties om een Ajacied blij te maken met Sinterklaas!

Hij komt! Nog even en we zitten weer middenin Sinterklaastijd! Het aftellen naar 5 december is een mooie gelegenheid om cadeautjes te kopen en als je nu iets moet verzinnen om een Ajacied blij te maken, hopen wij je de helpende hand te bieden.

16 november 2017 - 16:24
UsershyraDesktopajax_dataimagesa5d84b5febcd120905488a7368505da3_normal
Nu maar hopen dat Sinterklaas de Johan Cruijff Arena niet overslaat! © Ajax Images

Je kunt ook andersom redeneren: als je nog iets leuks moet verzinnen voor op je eigen verlanglijstje dat je van plan bent bij Sinterklaas in te dienen, dan kunnen onze suggesties net zo goed interessant zijn.

Je moet alleen zelf even een gedicht schrijven, want we kennen te weinig inside jokes over de persoon die op je lootje staat en kunnen ook niet spieken in het grote boek van Sinterklaas.

Afijn, hier komen ze: vijf cadeausuggesties bij de Ajax Shop!

Ajaxspaarpot van pvc
Laten we eens aftrappen met een suggestie voor de jonge Ajacied: een spaarpot! Het is belangrijk om al op jonge leeftijd goed met geld te leren omgaan, zodat je van dat geld leuke dingen kunt doen. Er bestaat geen betere spaarpot dan eentje in de vorm van een Ajaxshirt.
(10,95 euro)

Ajaxkussen in vorm shirt
Nog een suggestie in de vorm van het Ajaxshirt, waar we nu eenmaal verliefd op zijn: een kussen! Lekker voor op de bank, of in bed. Het kussen is groot genoeg om er lekker je hoofd op te laten rusten, want de afmeting bedraagt 40*40 centimeter. En als je genoeg hebt van de voorkant, dan draai je ‘m gewoon om. Rugnummer 10 is prima!
(19,95 euro)

Ajaxshirt shirt met kruisen
We gaan koude dagen tegemoet, maar het wordt vanzelf weer mooi weer. En er zijn zat mensen die ook ’s winters in een t-shirt lopen. Dan kun je maar beter mooi een beetje casual voor de dag komen. Vandaar ook deze suggestie. De drie Amsterdamse kruisen hebben elk hun eigen thema en vormen een mooie band tussen club, logo en stad.
(29,95 euro)

Ajaxpoef rood logo
Psst, wil jij indruk maken met een cadeau dat prima in de smaak valt? Bestel dan deze poef! We geven de poef wel eens weg als prijs bij evenementen van de Ajax Kids Club en hij valt regelrecht in de smaak, we kunnen niet anders zeggen. Mocht jij een kleine fan binnen de familie hebben, dan maak je hem of haar zeker weten blij met deze aanwinst voor op de slaapkamer!
(34,95 euro)

Adidasrugzak zwart
Ken je dat? Dat je op zoek bent naar een goede rugtas, bijvoorbeeld voor als je op reis gaat en dat je best een rugzak van je favoriete voetbalclub wilt kopen, maar dat het echt gewoon veel te schreeuwerig is allemaal? We kennen het wel. Daarom stellen we deze zwarte rugtas voor. Er staat ‘AFC Ajax’ op de rugtas verwerkt, maar het valt allemaal niet zo op. Dikke prima dus!
(39,95 euro)

Stiekem hebben we nog een zesde suggestie. Als je in de dure decembermaand met 10 procent korting wilt winkelen in de Ajax Shop, sluit je dan eerst snel aan bij de Supportersvereniging Ajax en plaats daarna je bestelling! Als je al lid bent, kun je vlak voor het afrekenen je lidnummer invoeren om aanspraak te maken op de korting.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >