Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitvak PSV wil en mag per bus naar Johan Cruijff Arena

Normaliseren kun je leren! Ieder stapje in de goede richting is er eentje en daarom is het van belang om te melden dat het uitvak van PSV straks per bus afreist naar de Johan Cruijff Arena. Een wens van de Eindhovense aanhang gaat hiermee in vervulling.

17 november 2017 - 10:38
UsershyraDesktopajax_dataimagesdcfff3346f998455a98a50f0aeaf5784_normal
En dan nu maar hopen dat het uitvak tijdens de topper een beetje stil blijft. © De Brouwer

Ajax en PSV treffen elkaar op 10 december en we hopen niets liever dan dat Ajax met negen punten extra op zak de lampenclub ontvangt, want dan gaat het tenminste nog ergens om.

Juist met het idee in het achterhoofd dat het ergens om gaat, is het goed dat er een stapje richting normalisatie wordt gezet. Er zijn in totaal 1300 kaarten beschikbaar voor PSV-supporters, die via een enquête aangaven het liefst per bus te reizen.

Er is bij de Arena ruimte voor een beperkt aantal bussen, maar daar deinst PSV niet voor terug. Het moet allemaal lukken. De Supportersvereniging PSV is blij met een stap in de goede richting, zo laat het weten bij monde van zijn voorzitter.

“We hebben de afgelopen jaren veel geklaagd, dan is het ook goed om een signaal af te geven als er iets gebeurt dat een stapje richting normalisatie van de behandeling van supporters betekent,” aldus Harrie Timmermans in het Eindhovens Dagblad.

Er is nog wel altijd sprake van een verplichte buscombi en dus een boel heen en weer gereis, maar bij duels om de Johan Cruijffschaal bleek zelfs vrij vervoer prima te werken en wie weet is deze buscombi een stap richting dat ideale plaatje.

De Supportersvereniging Ajax is blij dat de Supportersvereniging PSV blij is, al waren wij in 2013 maar wat graag per bus naar Eindhoven afgereisd. Dat kon toen helaas niet, na veel vijven en zessen bleef het uitvak helemaal leeg…

Laten we hopen dat zulke taferelen voorgoed verleden tijd zijn.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >