Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pechvogel Younes haakt af bij Duitse ploeg

Amin Younes komt de komende duels niet in actie voor Duitsland. Die Mannschaft speelt twee oefenpotjes tegen Engeland en Frankrijk. Het leek voor de Ajacied een welkome afleiding van zijn sores bij Ajax, maar knieklachten gooien roet in het eten.

08 november 2017 - 07:40
UsershyraDesktopajax_dataimages4de0fff3154e31c589247dc85a45384c_normal
Het zit Younes allemaal niet mee de laatste tijd... © Pro Shots

De aanvaller staat er goed op bij bondscoach Joachim Löw en hij wordt regelmatig opgeroepen voor de Duitse nationale ploeg. Ook in de eredivisie krijgt Younes steevast het vertrouwen van zijn coaches. Na Frank de Boer en Peter Bosz stelt ook Marcel Keizer de behendige flankspeler altijd op.

Younes laat zijn knieklachten in Amsterdam behandelen en zal er flink de balen in hebben. Het gaat allemaal al niet zo lekker met hem, dus dit kan er allemaal ook nog wel bij. Afgelopen zondag liep de vleugelspits na zijn enorme misser tegen FC Utrecht al behoorlijk met de pest in zijn lijf rond.

Hij werd door veel mensen nog net niet verantwoordelijk gehouden voor het dure puntverlies. Natuurlijk had hij de 2-1 op de schoen, maar hoe de bal net op stuitert, voor hij wil afdrukken, is ook wel echt super vervelend. Hoe pijnlijk ook, dat kan een keer gebeuren. Het is alleen tamelijk zuur dat het net Younes gebeurt...

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >