Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga voor 15 euro naar Ajax - Roda JC! [UITVERKOCHT]

Op zondag 26 november speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Roda JC. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 15 euro bij dit duel zijn!

17 november 2017 - 09:34
UsershyraDesktopajax_dataimagescf9f9d9e355ed591cf4b878798ee411a_normal
Vorig jaar versloeg Dolberg zijn huidige ploeggenoot Van Leer tweemaal. © Sjoerd Tullenaar

We hoeven niemand te vertellen dat Ajax al flinke schade heeft opgelopen in de kampioensstrijd en dat ook het duel tegen Roda JC van groot belang is. Alleen winst telt, dus jouw steun kan misschien net dat laatste zetje geven.

Het zal sowieso beter moeten dan vorig seizoen, toen Ajax in eigen stadion niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel. Kasper Dolberg scoorde toen twee treffers. Bij Roda JC stond Benjamin van Leer nog op doel. Inmiddels is de uitstekende keeper Ajacied, dus hij vormt geen sta-in-de-weg meer.

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is goed te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus zondag 26 november gespeeld en de aftrap is al om 12.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - Roda JC is UITVERKOCHT!

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >