Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johnsen vervangt geblesseerde Younes in selectie NAC-uit

Komende zaterdagavond gaat Ajax richting een avondje NAC. Amin Younes reist niet mee naar Breda en blijft geblesseerd achter in Amsterdam. Dennis Johnsen stapt als zijn vervanger in de spelersbus.

17 november 2017 - 12:06
UsershyraDesktopajax_dataimagesdcbd92d13ba8a39d7e94c030d1f4c124_normal
Johnsen mag mee naar Breda, Younes blijft geblesseerd in Amsterdam © Pro Shots

De Duitse dribbellaar moest tijdens de interlandperiode ook al afhaken bij de nationale ploeg. Knieklachten speelden op, dus kon Younes geen caps bijschrijven. Vrijdag ging hij tijdens de training voortijdig naar de kant en ook door NAC-uit kan nu een streep.

Het is waarschijnlijk niet het soort rust waar Younes eerder dit seizoen herhaaldelijk om vroeg. Zoals dat werkt bij blessures, zijn er direct kapers op de kust voor het plekje op de linksbuitenpositie.

Als vervanger voor Younes kiest Marcel Keizer vermoedelijk voor Justin Kluivert of de aan de selectie toegevoegde Johnsen. Het is interessant te zien welke keuze er zaterdagavond gemaakt wordt.

Hoewel het eerder tegen Willem II totaal niet liep, heeft Keizer nooit definitief afscheid genomen van de gedachte om Kasper Dolberg linksvoor te positioneren. Tegen NAC gebeurt het in ieder geval niet, stelde Keizer op de persconferentie in aanloop naar het treffen: "Het is wel een optie, maar dat gaan we tegen morgen niet doen."

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >