Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop bekerduel Twente-uit

We gaan twee keer in korte tijd op voor een broodje beenham. De ene keer hopen we die lekkernij vergezeld te doen gaan van drie punten, de andere keer van een rondje verder in het KNVB-bekertoernooi. De kaartverkoopinfo voor de tweede keer Twente-uit is bekend.

28 november 2017 - 17:29
UsershyraDesktopajax_dataimagesb8617e66b69914ecf7e4981d561e730c_normal
Een keertje ver komen in de beker zou wel weer eens leuk zijn! © De Brouwer

De Ajacieden reizen zaterdag af naar Enschede, gevolgd door een uitvak van duizend supporters en dat hopen we woensdag 20 december (aftrap 20.45 uur) nog eens dunnetjes over te doen. Inzet is die avond een ticket voor de kwartfinales.

Er is opnieuw sprake van een verplichte buscombi, maar vanwege de late aftrap kom je hopelijk niet in de knoop met je werk. Anders is er voor een select gezelschap van driehonderd fans altijd nog de alternatieve opstapplaats.

Een kaartje voor de bekerwedstrijd tegen Twente kost 25,24 euro en dat is ruim een tientje goedkoper dan voor het competitieduel. Dit heeft alles te maken met het bekerreglement. De verkoop start zaterdag 2 december als je voorrang hebt.

De Supportersvereniging Ajax zorgt biedt alternatief busvervoer aan. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Den Bosch en Leiden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >