Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Galatasaray informeert naar Dijks voor wintertransfer

Bij Ajax mag Mitchell Dijks dan op een dood spoor zitten, over buitenlandse interesse heeft hij niet te klagen. Na Sporting Portugal lijkt nu ook Galatasaray zijn pijlen te richten op de Ajacied, zo weet De Telegraaf.

17 november 2017 - 07:55
UsershyraDesktopajax_dataimages646e5417ebe55c3e5a4300efa44a902e_normal
Biedt de Turkse topclub een uitweg naar een mooi avontuur voor Dijks? © De Brouwer

Het is een tamelijk maf seizoen voor Dijks. Ajax was op zoek naar een linksback, maar die kwam niet. Daarom had Marcel Keizer in de voorbereiding, mede door de blessure van Daley Sinkgraven, weinig opties op linksachter en hield hij de sterke verdediger er graag bij.

Sterker nog, Keizer gunde hem een basisplek. Voor zolang het nodig was. Inmiddels komt Dijks niet meer in de plannen voor. Zeker nu ook Max Wöber zijn plekje aan het veroveren is. Mogelijk biedt Galatasaray nu een uitweg.

De Telegraaf stelt vanmorgen dat de Turkse topclub al informatie heeft ingewonnen, met de gedachte de linksachter in de winter te kunnen overnemen. Het zou voor Dijks mogelijk een prachtige kans zijn.

Eerder liet Van Burik al weten dat er veel interesse was voor zijn speler, onder meer uit Italië, Duitsland en Engeland. Turkije kan dus aan dat rijtje worden toegevoegd. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >