Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden kunnen voorlopig niet op P-Noord parkeren

Slecht nieuws voor Ajaxsupporters die geregeld gebruikmaken van de parkeerplaats op P-Noord. Dat kan voorlopig niet meer. Het werd jarenlang gedoogd om hier te parkeren, maar dat is inmiddels verleden tijd.

14 november 2017 - 15:36
UsershyraDesktopajax_dataimages22e4d210b7cfe3f3c8617d7fb0852fb2_normal
Een foto als deze kunnen we voorlopig dus niet maken. © De Brouwer

Het was altijd lekker gemakkelijk: auto parkeren op P-Noord, bruggetje over en dan bij Noord B aansluiten in de rij om naar binnen te gaan en een stoeltje in de bus uit te kiezen. Het wordt nu helaas tijd om alternatieven te verzinnen.

De gemeente Amsterdam gedoogt niet langer dat uitfans gebruikmaken van het terrein. Het gevolg is dat Ajacieden die een uitwedstrijd willen bezoeken moeten kiezen tussen twee kwaden: een soms duur parkeerkaartje kopen of een stuk verder weg parkeren.

Als je liever in de buurt staat, kun je bijvoorbeeld kiezen voor P1 of de parkeergarages van Villa Arena of de Ziggo Dome. Heb je liever geen parkeerkosten, dus kun je terecht langs de Holterbergerweg, maar dan sta je al snel in de buurt van station Duivendrecht.

De betrokken partijen gaan de komende tijd met elkaar in gesprek over het gebruik van P-Noord. Maar hou er dus sowieso rekening mee dat P-Noord niet beschikbaar is als je zaterdag bij de Arena opstapt voor NAC-uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >