Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes vanwege knieklachten niet tegen Willem II

In een paar dagen tijd vallen er bij Ajax twee buitenspelers weg. Voor Vaclav Cerny is het einde seizoen vanwege een afgescheurde kruisband en ook Amin Younes moet het duel met Willem II missen. De linksvoor kampt met knieklachten.

27 oktober 2017 - 14:50
UsershyraDesktopajax_dataimagesa60c999cc64db63954b80352cb2a2bcd_normal
Ajax moet het doen in Tilburg doen zonder vaste waarde Younes. © Pro Shots

Younes werd gespaard en hoefde midweeks niet in actie te komen tegen De Dijk (1-4), maar komt ook zaterdag niet in actie. De vermoeide linksvoor kampt met een blessure aan zijn knie en is niet bijtijds hersteld.

Het wegvallen van Cerny en Younes maakt de weg vrij voor Dennis Johnsen, die tijdens de KNVB-bekerwedstrijd debuteerde. De Noor maakt onderdeel uit van de selectie die zaterdag afreist naar Tilburg.

Het kan zomaar gebeuren dat Marcel Keizer ervoor kiest om Justin Kluivert een nieuwe kans als linksbuiten te geven, ook al stelde hij tegen De Dijk teleur. Voor de trainer was er echter niet direct een man overbood, zo liet hij al weten.

Naast Cerny en Younes maken ook Mitchell Dijks (hamstring) en Benjamin van Leer (enkel) onderdeel uit van de ziekenboeg.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >