Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Verbaasd uitvak juicht als Ajax op voorsprong komt

De Ajacieden stabiliseerden in het Abe Lenstra Stadion het geplaagde schip en speelden een redelijke wedstrijd. Misschien wel tegen de verwachtingen in. Wat we in ieder geval niet zagen aankomen: de goal van David Neres. Check het uitvak na de 0-1 maar!

02 oktober 2017 - 14:25

We hebben wel eens minder hard gejuicht toen Ajax op voorsprong kwam. En dat was ook nog eens in betere tijden. Ajax heeft het tijdens seizoen 2017/2018 vooral zwaar. Kwestie van de schade beperken en het beste ervan hopen.

Dat zeggen we nu, in aanloop naar sc Heerenveen-uit knepen we ‘m toch flink. Gelukkig kwam het goed, dankzij twee bevliegingen en het ongekende rendement van Neres. Het vormde de opmaat voor een ruime zege (0-4). Dus konden we weer eens lekker juichen!

Gratis tip van onze kant: speel de video, gemaakt door Ventos, nog een tweede keer af en let daarbij specifiek op het juichen van Andre Onana, die richting uitvak komt sprinten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >