Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sinkgraven weer helemaal fit: ‘Laat zien wat ik kan'

Na maandenlang sukkelen met een knieblessure is Daley Sinkgraven naar eigen zeggen weer volledig fit. De verdediger annex middenvelder speelde midweeks tegen De Dijk voor het eerst weer negentig minuten in Ajax 1 en wil de basisplaats van vorig seizoen heroveren.

28 oktober 2017 - 14:07
UsershyraDesktopajax_dataimages09af99ca329cb5f981baad2d55aa61a5_normal
Lukt het Sinkgraven om weer in de basis te komen? © Pro Shots

Dat streven onderschrijft hij voor de camera's van AjaxTV. “Vorig jaar geëindigd als basisspeler en dat wil ik graag weer bereiken. Daar gaan we voor.” Dat het geen makkelijke opgave is, is voor de linkspoot geen geheim. “Het is altijd lastig als het een winnend team is. Ik laat op de trainingen zien wat ik kan en dan is keus aan de trainer of hij me er wel of niet in zet.”

“Iedereen zit goed in z’n vel en dat was aan het begin van het seizoen wel anders. Iedereen is blij, met de resultaten en met het spel”, duidt Sinkgraven. Dat de goede sfeer voor resultaten zorgen en vice versa, erkent hij. “Als jongens vertrouwen hebben durven ze wat meer, willen ze weer voetballen, ballen vragen, en dat zie je ook op de training terug.”

Sinkgraven, die tijdens de Klassieker niet in actie kwam, meent dat de winst in Rotterdam het goede gevoel alleen maar gesterkt heeft. “Dat denk ik wel ja, zeker voor mij. We hebben goede zaken gedaan, nu gaan we op jacht op PSV.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >