Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: rouleren geblazen... ben jij wijzer dan Keizer?

Marcel Keizer geeft aan te rouleren voor het bekertreffen met de tegenstander uit Schellingwoude. Dan zijn er nog best veel mogelijkheden. Wie stuur jij het plastic gras van het Kras Stadion op, tegen De Dijk?

25 oktober 2017 - 13:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesa3a8d5019f26d5170810c1bf4e5bc57a_normal
Keizer kan tegen De Dijk meer jongens uitproberen dan in de klassieker. © Pro Shots

Op het eigen digitale thuis legt Keizer uit hoe hij, na de gewonnen klassieker, z’n basiself wil gaan samenstellen voor de midweekse bekerwedstrijd. Hij heeft wel één simpel uitgangspunt waar we ons in kunnen vinden: “De wedstrijd moet gewoon gewonnen worden en we moeten een ronde verder.”

Maar toch; Deyovaisio Zeefuik, Mateo Cassierra en Dennis Johnsen van Jong Ajax gaan mee en wellicht is een van hen in jouw ogen goed voor een basisplek.

Sommige vaste basisklanten doen mee, stelt de trainer. De verwachting is wel dat Amin Younes en Andre Onana in ieder geval rust krijgen. Keeper Benjamin van Leer is geblesseerd en dan is Kostas Lamprou een logische naam. Zeefuik of Luis Orejuela... Keuzes, keuzes...

Wij zijn benieuwd naar jouw opstelling en die kun je maken en delen via onze Ajax Life-app!

Klik hier om onze app te downloaden.

Onder het mom ‘wijzer dan Keizer’ kun jij elf Ajacieden opstellen, op basis van de door jou bepaalde tactiek. Misschien niet voor vanavond, maar je kunt ook 4-4-2 spelen in plaats van 4-3-3, het is aan jou.

Als je onze app downloadt, kun je je eigen opstelling maken. Als je eruit bent, kun je een afbeelding hiervan delen via social media. Open de app, klik op 'De Tribune' en selecteer vervolgens ASV De Dijk - Ajax om je opstelling te maken.

Grote kans dat je opstelling voer voor discussie oplevert, bijvoorbeeld met je vrienden. Dus kom maar op!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >