Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wie zet je op de vleugels, ben jij wijzer dan Keizer?

Juist als je denkt dat Marcel Keizer zijn vaste opstelling te pakken heeft, wordt het toch een beetje puzzelen. En dat in het bijzonder in aanloop naar het uitduel met Willem II. Er moet worden gewonnen, maar met welke opstelling: ben jij wijzer dan Keizer?

27 oktober 2017 - 15:59
UsershyraDesktopajax_dataimages7c330285c7161c8a2a8dd7b5a19cdd98_normal
Keizer moet onder meer beslissen wie er linksvoor gaat spelen. © Pro Shots

Waar het bekerpotje tegen De Dijk was bedoeld om diverse spelers te sparen, zijn er de volgende wedstrijd twee opties minder beschikbaar. Voor Vaclav Cerny is het seizoen afgelopen, Amin Younes moet slechts Willem II-uit overslaan vanwege knieklachten.

Dennis Johnsen is bij de selectie gehaald en wie weet krijgt Justin Kluivert een nieuwe kans als linksbuiten. Of zijn er andere oplossingen te bedenken? Daley Sinkgraven speelde ook ooit een paar weken linksvoor, al dook hij daarna achter in.

En welke keuze valt er op het middenveld? Gewoon controleur Donny van de Beek, of toch de diepgaande Siem de Jong die ook nog eens weet wat afronden is? Er moeten knopen worden doorgehakt, zowel door Keizer als door jou! We zijn benieuwd!

Je kunt de vraag beantwoorden door in onze app jouw opstelling voor Willem II - Ajax te formeren. Dit kun je doen door onze app te downloaden en vervolgens op ‘de tribune’ te klikken. Als je dit bericht leest op de wedstrijddag is het allemaal nog veel simpeler. Dan staat direct in beeld wat je moet doen om elf spelers op te stellen.

Als je je opstelling deelt via social media, kun je nagaan of jouw ideeën beter zijn dan die van andere supporters. Richting de aftrap zaterdagavond blijkt ook nog eens of jouw ingevingen overeenkomen met die van Keizer.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >