Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nouri verblijft nu op 'gewone' afdeling van een ziekenhuis

De familie en Ajax hebben een update doen uitgaan over de situatie van Appie Nouri. Het grootste nieuws is dat Nouri momenteel verblijft op een 'gewone' verpleegafdeling van een ziekenhuis. Verder is er weinig nieuws.

23 oktober 2017 - 14:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesa045c5d98f6ae39651d2931a5dc18b50_normal
Er zijn helaas weinig ontwikkeligen rond Nouri's situatie. © Pro Shots

De update is vooral samengesteld omdat er logischerwijs nog altijd veel vragen worden gesteld over de situatie van Nouri. Toch leent de vraag ‘hoe is het nu met hem’ zich moeilijk voor een antwoord.

“De familie laat weten dat Abdelhak momenteel op een 'gewone' verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft,” lezen we in de update. “Zijn situatie wordt omschreven als stabiel, met een zelfstandige hartslag en ademhaling.”

“De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak.”

Nouri zakte 8 juli in elkaar tijdens de tweede helft van Ajax - Werder Bremen. Als gevolg daarvan moest hij gereanimeerd worden. Hij liep daarbij ernstige en blijvende hersenschade op.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >