Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga voor 15 euro naar Ajax - Sparta! [UITVERKOCHT]

Er breken na de interlands weer belangrijke weken aan voor Ajax. Het schip werd in Heerenveen gestabiliseerd, nu wordt het zaak meters te maken. Te beginnen tegen Sparta. Via onze Laatste Kaarten Actie kun je voor 15 euro van de partij zijn!

06 oktober 2017 - 11:27
UsershyraDesktopajax_dataimagesa539e84954b3f1af26bf9b0226c717c0_normal
Hopelijk valt er tegen Sparta opnieuw iets te juichen! © De Brouwer

Het is van belang een goede serie neer te zetten. Het startschot is gegeven en hopelijk worden de Spartanen ook aan de zegekar gebonden. Ajax heeft voor eigen publiek iets goed te maken na de pijnlijke verliespartij tegen Vitesse.

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen met korting komen kijken of de Ajacieden hier in slagen. Je kunt als AJS-lid voor de helft van de prijs kaartjes kopen. Dan praat je over 15 euro voor een stoeltje, mooie deal toch?!

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt zaterdag 14 oktober gespeeld en de aftrap is al om 18.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

  • De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - Sparta is UITVERKOCHT!

Nog maar een keertje en om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >