Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: Ga voor 15 euro naar Ajax - Utrecht! [UITVERKOCHT]

Na drie uitduels moet Ajax thuis tegen FC Utrecht de strijd om het kampioenschap goed vervolgen. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor 15 euro bij dit duel in de Johan Cruijff Arena zijn!

27 oktober 2017 - 11:14
UsershyraDesktopajax_dataimages77bcadadd4cd85df154f99cc5088b3f7_normal
In de vorige editie van Ajax - FC Utrecht was Leeuwin trefzeker voor... Ajax. © Pro Shots

Het was helemaal fijn, die winst op Feyenoord in De Kuip. Maar het zegt vrij weinig als Ajax op zondag 5 november tegen de Domstedelingen punten laat liggen. 

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of de Ajacieden het lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is goed te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus zondag 5 november gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

  • De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - Utrecht is UITVERKOCHT!

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >