Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Willem II-uit

We hebben lang genoeg nagenoten, het is tijd om weer te focussen! Als Ajax iets wil hebben aan de overwinning in de klassieker, raden wij aan om ook het uitduel met Willem II in winst om te zetten. Hopelijk zorgt het uitvak voor de juiste aansporing!

27 oktober 2017 - 16:26
UsershyraDesktopajax_dataimages256f1804f1ca9866d30a9f274806a245_normal
Hopelijk is er zaterdag opnieuw veel vrolijkheid in het Tilburgse uitvak. © De Brouwer

De gemiddelde Ajacied kijkt de wedstrijd tegen de Tilburgers met genoeg vertrouwen tegemoet. Dat is een goede zaak, want er moet gewonnen worden. De achterstand op PSV bedraagt nog altijd vijf punten, laten we daar de ogen niet voor sluiten.

Ajax kan ook in het Koning Willem II Stadion (aftrap 20.45 uur) alle steun gebruiken en gelukkig zijn er zeshonderd Ajacieden aanwezig. Die groep van zeshonderd moet er wel even voor zorgen dat iedereen op tijd aanwezig en binnen is, anders schiet het niet op.

Als je opstapt bij de Johan Cruijff Arena, moet je tussen 17.30 en 18.00 uur verzamelen bij ingang Noord B. Daar kun je je uitkaart laten scannen en de fouillering ondergaan, voordat je een stoel mag uitkiezen in een bus. Je kunt je auto kwijt op P Noord.

Wanneer je hebt gekozen voor alternatief busvervoer via SV Ajax, doe je er verstandig aan even je e-mail te checken. We hebben een bericht verstuurd met alle informatie over de locatie en tijd van het opstappen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >