Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Willem II-uit

Ajax moet eerst de komende twee wedstrijden maar eens goed zien door te komen. Toch kan het geen kwaad om alvast aan de iets langere termijn te denken. En dan bedoelen we specifiek de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Willem II.

05 oktober 2017 - 11:36
UsershyraDesktopajax_dataimages5fe28f5b9736cff46fd906516a5b5b5d_normal
De stemming in het uitvak was vorig seizoen opperbest, ondanks alles. © De Brouwer

De Tilburgers zijn, net als Ajax, wel eens beter aan het seizoen begonnen en kunnen de punten goed gebruiken. Dat geldt voor Ajax net zo goed. De ploeg van Marcel Keizer hoopt een aardige serie neer te gaan zetten en Willem II-uit is daar onderdeel van.

Er zijn zaterdag 28 oktober (aftrap 20.45 uur) zeshonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het Koning Willem II Stadion. Er is sprake van een verplichte buscombi, al zijn er wel mogelijkheden om alternatief op te stappen.

De kaartverkoop start zaterdag 7 oktober voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart, de trekking van de grote loterij vindt de 14e plaats. Als de trekking is geweest, kun je je via onze website aanmelden voor alternatief busvervoer.

Omdat er grote animo is om vanuit Den Bosch op te stappen – Tilburg ligt om de hoek – zijn we druk bezig de capaciteit daar op te hogen, zodat we zoveel mogelijk Ajacieden van dienst kunnen zijn. Daarover later meer.

Er vertrekken niet alleen bussen vanuit Den Bosch, ook vanaf de Amsterdamse Middenweg, Almere en Leiden bieden we busvervoer aan.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >