Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop NAC-uit

Het avondje NAC is terug! Althans, het is eigenlijk nooit weggeweest. Maar wij Ajacieden moesten het een tijdje overslaan omdat de Bredanaars uitkwamen in de Jupiler League. Gelukkig is dat veranderd en gaat zaterdag de kaartverkoop voor NAC-uit van start.

27 oktober 2017 - 14:25
UsershyraDesktopajax_dataimages3484e8ff3bc85fb0bdc4424c023301df_normal
Een ouderwets avondje NAC is alweer drie jaar geleden. © Pro Shots

Het goede nieuws is dat er 750 kaarten beschikbaar zijn voor Ajaxsupporters, het slechte nieuws is wel dat je je erop moet voorbereiden dat je weinig van de wedstrijd ziet. NAC had in het verleden een prima uitvak, maar dat was dus in het verleden.

Tegenwoordig valt het allemaal een beetje tegen en sta je door een glaswand richting veld te turen. Gelukkig maakt het sfeertje in het Rat Verlegh Stadion het een en ander goed, dat scheelt weer. Een kaartje voor de editie van NAC-uit op zaterdag 18 november (aftrap 20.45 uur) kost 33,44 euro.

Goed, er zijn dus 750 kaarten beschikbaar en de verkoop start zaterdag als je een plusje op je uitkaart hebt staan. Er is sprake van een verplichte buscombi, wel kan er een groep van honderd man om de hoek van het stadion opstappen. Dat is in Lage Zwaluwe.

De trekking van de loterij vindt zaterdag 4 november plaats en dat is ook het moment dat je je kunt opgeven voor alternatief busvervoer. Er vertrekken bussen, vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Den Bosch, Almere en Leiden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >