Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bekijk de goals van de klassieker uit alle hoeken en gaten!

We willen graag iets tofs met je delen. Ajax scoorde maar liefst vier keer in De Kuip na een kwartet vrij uitgespeelde aanvallen. We kunnen de doelpunten niet vaak genoeg terug zien. En nu kun je ook zelf voor regisseur spelen.

23 oktober 2017 - 14:19
UsershyraDesktopajax_dataimages8a93df99ffc67550030127ef1977f074_normal
Het was weer genieten in De Kuip, voor de Ajacieden dan. © Pro Shots

Fox Sports biedt supporters de mogelijkheid om goals terug te kijken via alle camera’s die registreerden wat er op dat moment gebeurde. Zo kun je extra goed kijken naar David Neres die met een uitgestreken gezicht langs het Legioen loopt kort na de 1-2.

Ook de vreugde bij Marcel Keizer wordt keurig in beeld gebracht. Hadden we jullie al aangeraden om het juichen van Klaas Jan Huntelaar nog eens ander te bestuderen? Zo niet, bij deze.

We hebben alleen nog niet echt fraaie beelden kunnen vinden van Andre Onana die na het derde doelpunt zo’n beetje het hele veld over rent om samen met zijn ploeggenoten te juichen, maar misschien hebben jullie meer geluk.

Wel een dingetje. Je moet een kleine omweg nemen en even de app van Fox Sports NL downloaden. Via de website kun je ook zelf regisseurtje spelen, maar klikken op alle verschillende camera’s levert telkens hetzelfde filmpje op.

Klein stappenplannetje van onze kant: download de app, open ‘m daarna en kies voor video, doelpunten eredivisie en scroll een stukje naar beneden om te kwartetten. Je hoeft geen abonnement bij Fox te hebben en er tettert ook geen commentator doorheen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >