Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers gezocht voor Ajax - Utrecht!

FC Utrecht-thuis, dat is niet per se een makkie. De Ajacieden moeten zondag 5 november scherp zijn en ook de ballenjongens en -meisjes moeten van niveau zijn. Net als de vaandeldragers. Jij kunt die taken in de Johan Cruijff Arena op je nemen.

26 oktober 2017 - 10:27
UsershyraDesktopajax_dataimages53b126659523a2e4dfe02ea2e1b3b264_normal
Ziyech scoorde vorig seizoen zijn eerste competitietreffer, thuis tegen FC Utrecht. © Pro Shots

Het thuisduel met FC Utrecht begint zondag 5 november om 14.30 uur. Als ballenjongen of ballenmeisje doe je vanaf dat moment actief mee met de wedstrijd, door op tijd en met de juiste vaart (hangt dus van de stand af) de bal weer bij de spelers te krijgen. We zoeken twee Ajax Jonge Schare-leden voor deze klus.

Acht andere leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) kunnen die middag vlaggendrager zijn. Acht van jullie dragen voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier de vlag van Ajax, de andere vier de vlag van FC Utrecht.

Als je bij ‘voorkeur activiteit’ op het formulier ‘maakt me niet uit’ invult, maak je meer kans op een plekje! Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze tien plekken. Meedoen kan tot maandag 30 oktober 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Je kunt dan meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag

In het seizoen 1987/1988 maakte een Ajaxmiddenvelder, geboren in Utrecht, het enige doelpunt tegen FC Utrecht. Wat is zijn naam?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >