Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft FC Twente in achtste finales KNVB-bekertoernooi

Ajax heeft zijn derde uitwedstrijd op rij te pakken in het KNVB-bekertoernooi. De tegenstander in de achtste finales is FC Twente. De tukkers mogen voor eigen publiek aantreden tegen de ploeg van Marcel Keizer. De wedstrijd staat op de planning voor 19, 20 of 21 december.

26 oktober 2017 - 23:47
UsershyraDesktopajax_dataimages2efb602d879353f7c39f7446b5323e2e_normal
Hopelijk kan er in de Grolsch Veste ook weer gejuicht worden! © Pro Shots

De Ajacieden krijgen voor het eerst te maken met serieuze tegenstand, nadat ze eerder waren gestuit op de amateurs van SCC Scheveningen en ASV De Dijk. Die twee wedstrijden werden zonder veel moeite in winst omgezet, de vraag is of dat ook geldt voor Twente-uit.

Twente draait in de competitie nog niet heel lekker en staat al sinds augustus in het rechterrijtje. De beker is voor de ploeg uit Enschede natuurlijk nog een mooie kans om iets van het seizoen te maken, dus goede zin is er waarschijnlijk wel.

Onderweg naar het serieuze treffen in de achtste finales was Twente te sterk voor ONS Sneek en FC Eindhoven. Aangezien Twente de zaterdag na de ontmoeting alweer moet voetballen, gokken we dat 19 of 20 december de speeldatum wordt en niet de donderdag. 

De KNVB geeft hierover spoedig uitsluitsel.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >