Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en Arena subtopper als het om bierprijzen gaat

Alles wordt onderzocht. Dus ook de bierprijs voor supporters in de Nederlandse stadions. Deze steeg licht in vergelijking met vorig seizoen. In de Johan Cruijff Arena kun je sinds kort Heineken krijgen, wat best logisch is bij een Amsterdamse club.

04 oktober 2017 - 13:44
UsershyraDesktopajax_dataimages826c4d47add27f6bd3416a4204aa5a2c_normal
Ja, kom maar door! © De Brouwer

Nu gaan Ajaxsupporters niet heel vaak biertjes drinken in andere stadions, maar toch is de vergelijking met de andere aanhangers wel aardig. Het goedkoopst is een biertje bij FC Groningen. Voor 0,2 liter betaal je daar 2 euro. 

‘Onze’ biertjes zijn op de omlopen van de Arena te krijgen voor 3,25 euro (dan heb je 0,3 liter) en 4,95 euro voor een halve liter. Het duurst ben je uit bij PSV, FC Utrecht, NAC en PEC Zwolle. Voor een fijne halve liter betaalt een supporter daar 5 euro.

Kortingscode.nl, de speurneuzen die deze cijfers boven de bar haalden, zagen dat bij zeven clubs de prijzen werden verhoogd. Bij één club werd het biertje goedkoper en dat is Feyenoord. Dingetje is wel dat ze daar Heineken Light serveren. 

Belangrijke zaken dit, zeker als je bierbrouwer bent. Het is voor Heineken fijn om te horen dat dit merk in de meeste stadions wordt geschonken. Dat zijn er vijf, inclusief dus de Arena. Jupiler is tweede. Roda JC met Brand, VVV-Venlo met Lindeboom, FC Twente met Grolsch en PSV met Bavaria ondersteunen hun locals. En daar is ook wat voor te zeggen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >