Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Inschrijving voor 14K Run op geboortedag Cruijff geopend

Je hebt er misschien al van gehoord: Ajax en de Johan Cruyff Foundation organiseren een hardloopwedstrijd ter ere van Johan Cruijff. Op Cruijffs geboortedag, 25 april, kun je van de Amsterdam Arena naar het Olympisch Stadion rennen. De inschrijving is geopend.

30 januari 2017 - 12:50
UsershyraDesktopajax_dataimages5458e73307055b2e8ff1c0ea19a2912c_normal
Dit keer zijn de eerste meters rondom de Amsterdam Arena. © Ajax Images

Toeval is logisch, zo leerde nummer veertien ons, en dus is de afstand tussen beide stadions uitgemeten op precies 14 kilometer. De Cruyff Foundation 14K Run is een zogenaamde social run. Het gaat dus vooral om plezier en niet om wie de snelste is.

Ook al heeft snelheid geen prioriteit, 14 kilometer hardlopen doe je niet zomaar even. Het is dus geen gek idee om een beetje goed te trainen voordat je dinsdag 25 april aan de start verschijnt.

Anders is er nog de optie om 5 kilometer te hardlopen. Ook is er een speciale Kids Run met een afstand van 1400 meter. Die routes doen het Olympisch Stadion niet aan en starten en eindigen in de Amsterdam Arena. Het geld dat wordt opgehaald, gaat naar de Cruyff Foundation.

Klinkt dit zo leuk dat je wilt meedoen? Klik dan gelijk even hier. Dan kun je je inschrijven. Als je er snel bij bent, ben je zeker weten op tijd. Je moet uiterlijk 10 april beslissen of je wilt meedoen. Al loop je dan wel de kans dat de deelnemerslimiet al is behaald.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >