Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Utrecht-uit

We hebben een jaartje moeten overslaan en ook nu mag er slechts select gezelschap, maar het is ook tijd voor de informatie over het opstappen. We hebben het uiteraard over de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, die zondag om 12.30 uur wordt gespeeld.

21 januari 2017 - 10:50
UsershyraDesktopajax_dataimages443e3f360f65dfeb28bd2022edaa8ef0_normal
Zo vol is het uitvak morgen niet... © Pro Shots

Er is sprake van een lunchwedstrijd en dus moeten we al vroeg op pad, maar het scheelt enigszins dat we niet ver hoeven te reizen. Tenminste, vanaf de Amsterdam Arena is het een kippenstukje naar de Galgenwaard.

Om te zorgen dat we allemaal de aftrap kunnen bijwonen, is het idee om tussen 10.15 en 11.00 uur in te stappen. Dit kan, vertrouwd en wel, via ingang Noord B. Uitkaart mee, even scannen en hup, naar Utrecht. En dat dan keer achthonderd.

Het is ook goed om te weten dat je je auto kunt parkeren op P-Noord. Dat is het terrein tegenover Noord B. De doorgewinterde uitsupporter heeft hier ongetwijfeld al vaker zijn of haar auto gedumpt.

Ajax verzoekt de supporters in het uitvak trouwens om zich goed te gedragen, helemaal nu de ontmoeting met Utrecht onder een vergrootglas ligt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >