Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Blog

Ik wil Serero niet meer inhalen

Hij reed vanochtend op zijn gemak over de A9. Ik haalde hem in, en herkende hem meteen, zijn hoofd net boven het stuur uitstekend. Thulani Serero.

26 januari 2017 - 10:20
UsershyraDesktopajax_dataimages090f0ff355b8c23897b78e4172d68cb0_normal
Een snelheidsduivel is Serero niet meer. © Ajax Images

Ik zag hem wel vaker rijden, toen hij nog gewoon speler van Ajax 1 was. Het was vaak in de omgekeerde rol: hij haalde mij dan in, op diezelfde A9. Dat hij wel eens zijn rijbewijs is kwijtgeraakt, verbaasde me eerlijk gezegd niet.

Tijden zijn veranderd. Serero rijdt een stuk rustiger, en is geen speler meer van Ajax 1. Het kwam niet van een transfer deze zomer, en ook nu de markt weer open is, rijdt hij nog elke ochtend naar De Toekomst, om met Jong Ajax te trainen.

Het is écht tijd voor Serero om te vertrekken. Plankgas.

Serero verdient beter dan dat. Hij heeft zijn waarde bewezen op het middenveld van Ajax. Dat anderen hem hebben ingehaald, kan, maar Serero hoort daardoor niet helemaal stil te staan. Hij moet spelen. Een tegenstander doldraaien, in een mooi stadion, in een leuke competitie.

Lekker voetballen, zoals hij zich vanochtend ook blijkbaar gemakkelijker door de drukte wist te manoeuvreren dan ik. Want haalde ik hem in op de A9, in de buurt van De Toekomst stonden we samen te wachten voor het stoplicht.

We keken elkaar even aan, en wenkten naar elkaar. Ik hoop voor de laatste keer. Het is écht tijd voor Serero om te vertrekken. Plankgas.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >