Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitblijven officieel debuut kost Nouri nu ook zijn nachtrust

Als je iets heel graag wilt, is het alleen maar vervelend als je lang moet wachten. 'Appie' Nouri kan hierover meepraten. De technische middenvelder wil niets liever dan officieel debuteren in het eerste elftal van Ajax, maar dat moment breekt maar niet aan. Hij slaapt er slecht van.

13 september 2016 - 10:21
UsershyraDesktopajax_dataimages04a1db797c549cecf21ab12f6115b9b8_normal
Nouri barst van het talent, maar worstelt ook met zijn slaapritme. © Pro Shots

“Ik vraag me natuurlijk ook af wanneer ik de kans krijg. Ik droom ervan. De laatste tijd slaap ik heel moeilijk, omdat ik mijn droom wil waarmaken,” meldt Nouri desondanks opgewekt in de microfoon van Fox Sports. “Als ik de kans krijg, wil ik die benutten. Maar het is afwachten.”

Er worden alleen maar meer vragen gesteld over het aanstaande debuut van Nouri. Niet in de laatste plaats omdat Jong Ajax onder zijn aanvoering een galavoorstelling weggaf tegen Achilles'29. Zeven doelpunten noteerden we maar liefst, van de talenten van De Toekomst.

“De eerste keer... Die eerste keer wil je heel graag. Ik kijk alle wedstrijden van het eerste elftal. Ik wil heel graag spelen, zit al elf of twaalf jaar bij deze club. Je moet eens beseffen wat er in mijn koppie omgaat,” vervolgt Nouri, die Donny van de Beek en Vaclav Cerny wel al zag debuteren.

Alsof de negentienjarige Nouri en zijn fans nog niet lang genoeg wachten op zijn debuut, werd Hakim Ziyech ook nog eens aangetrokken. Eerst was het verhaal dat een aankoop de ontwikkeling van onder meer Nouri in de weg zou zitten, uiteindelijk bleek er toch nood aan de man.

Nouri heeft geen problemen met de komst van Ziyech. “Ik baal er helemaal niet van. Ik ken Ziyech goed, Hakim. Hij is een topgozer. En een topspeler. Ik heb nog maar een keer samen met hem getraind, maar zag hem al bijzondere dingen doen. Ik denk dat ik veel van hem kan leren.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >