Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Panathinaikos - Ajax live op RTL 7 en gratis stream

Verhuisbericht! De Europese wedstrijden van Ajax zijn vanaf nu te zien bij RTL 7. Dat heeft alles mee te maken dat de ploeg van Peter Bosz Europa League moet spelen. Panathinaikos - Ajax is de eerste in een hopelijk lange reeks wedstrijden bij RTL.

15 september 2016 - 14:47
UsershyraDesktopajax_dataimagesfd6dab123c901f576ce6cdfac87e76b9_normal
Je kunt via verschillende kanalen zien hoe Ajax presteert in Athene. © Pro Shots

Hoewel de aftrap pas om 21.05 uur is, begint de voorbeschouwing al om 18.00 uur. De vaste gezichten van RTL 7 – reken op Derksen en Genee – zullen vanaf dat moment een uur lang hun mening geven over de kansen van Ajax, Feyenoord en AZ.

Je kunt vervolgens kiezen voor het voorgerecht, kijken of Zlatan weer eens scoort in De Kuip. Je kunt ook nog even van het mooie weer genieten. Vanaf 21.00 uur schakelt RTL naar Athene voor het hoofdgerecht.

Kijk je liever achter de decoder? Dan moet je bij Fox Sports zijn. Het betaalkanaal zendt de eerste wedstrijd van Ajax in groep G net zo goed uit. Het schakelprogramma Studio Europa League begint om 18.00 uur op Fox Sports 1 en Panathinaikos - Ajax is vanaf 21.00 uur zonder onderbrekingen te zien op het vijfde kanaal.

Mocht je geen TV in de buurt hebben, kun je vanaf 18.00 uur hier een stream vinden. Gratis en voor niks. Scheelt je weer een illegale site afstruinen op zoek naar die ene stream zonder Russisch commentaar.

Voor wie ouderwets naar de radio wil luisteren, hebben we ook een oplossing. Radio 1 zendt stukken van Panathinaikos - Ajax uit. Een stream vind je hier.

Dit alles kan natuurlijk worden gecombineerd met ons verslag op Twitter. We zijn te vinden als @ajaxlife. En om het af te maken delen we voor, tijdens en na de wedstrijd ook nog wat foto’s op Instagram.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >