Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Standard Luik live op RTL 7 en gratis stream

De Amsterdam Arena is donderdagavond gevuld met ruim 31.000 supporters. De overige Ajaxsupporters zijn aangewezen op de televisie. Daarbij valt er een hoop te kiezen. RTL 7 en Fox Sports zenden Ajax - Standard Luik uit.

29 september 2016 - 15:51
UsershyraDesktopajax_dataimages7257e4955be86633347cba9c0ab52411_normal
De camera's draaien tijdens Ajax - Standard Luik voor RTL 7 en FOX Sports. © Pro Shots

De aftrap is om 19.00 uur, de voorbeschouwing een uurtje eerder. De vaste gezichten van RTL 7 – reken op Derksen en Genee – zullen vanaf dat moment een uur lang hun mening geven over de Europese kansen van Ajax, Feyenoord en AZ.

Kijk je liever achter de decoder? Dan moet je bij Fox Sports zijn. Het betaalkanaal zendt Ajax net zo goed uit. Het schakelprogramma Studio Europa League begint om 18.00 uur op Fox Sports 1 en Ajax - Standard Luik is vanaf 18.55 uur zonder onderbrekingen te zien op het vijfde kanaal.

Mocht je geen TV in de buurt hebben, dan kun je vanaf 18.00 uur hier een stream vinden. Gratis en voor niks. Scheelt je weer een illegale site afstruinen op zoek naar die ene stream zonder Russisch commentaar. Deze stream werkt dan wel weer alleen in Nederland.

Voor wie ouderwets naar de radio wil luisteren, hebben we ook een oplossing. Radio 1 schakelt tijdens de wedstrijd regelmatig naar de Amsterdam Arena. Een stream vind je hier.

Dit alles kan natuurlijk worden gecombineerd met ons verslag op Twitter. We zijn te vinden als @ajaxlife. En om het af te maken delen we voor, tijdens en na de wedstrijd ook nog wat foto’s op Instagram en Snapchat (svajax).

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >