Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Traoré gewoon bij selectie voor Panathinaikos-uit

Peter Bosz neemt twintig man mee voor de uitwedstrijd tegen Panathinaikos. Bij die twintig zit ook Bertrand Traoré. Achter zijn naam stond nog een vraagteken omdat hij licht geblesseerd was aan zijn hamstring.

14 september 2016 - 10:28
UsershyraDesktopajax_dataimagesa3d0050d4794f113c2c9c1a9f711f322_normal
Traoré moest zich tegen Vitesse nog laten wisselen met pijn in de hamstring. © Pro Shots

De aanvaller viel in het duel met Vitesse geblesseerd uit, maar al snel kwamen er geruststellende berichten. En Traoré blijkt nu inderdaad fit genoeg om af te reizen naar Athene. Of dat ook betekent dat Burkinees de volle negentig minuten zou kunnen spelen, zegt het bericht op het digitale thuis van Ajax niet.

Met Traoré beschikt Bosz over dezelfde twintig spelers die bij de selectie zaten voor Ajax - Vitesse. Met die spelers moet de trainer weer een puzzel leggen van elf stukjes. Eerder gaf Bosz al aan dat hij nog zoekende is, maar hij Riedewald in ieder geval op zes zet.

In de zoektocht naar het beste elftal helpt het dat Bosz een vrijwel fitte selectie heeft. Alleen keeper Tim Krul herstelt nog van zijn knieblessure. Daardoor zitten er anders dan bij eerdere Europese uitwedstrijden onder Bosz niet drie maar twee keepers bij de selectie.

Klik hier om de volledige selectie te bekijken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >