Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Siem over Krul: 'Ajax heeft goeie jongen binnengehaald'

Tim Krul voetbalde de afgelopen jaren met Siem de Jong bij Newcastle United. De oud-Ajacied, die dit seizoen wordt verhuurd aan PSV, vindt de 28-jarige Krul en Ajax een goede combinatie.

01 september 2016 - 17:57
UsershyraDesktopajax_dataimages9ce11b22fe8233d9140cf9d2bfbecc38_normal
Siem verwacht dat Ajax baat heeft bij Kruls ervaring. © Pro Shots

“Tim heeft me een paar keer gebeld over Ajax. Hij past goed bij de club. Tim is een leider, iemand die zich laat gelden in het team. Ajax is altijd wel op zoek naar ervaring en heeft met Tim dus een goeie jongen binnengehaald,” deelt Siem met Ajax Life.

Waar PSV voor De Jong het podium moet worden om zich weer te laten zien na blessureleed, geldt hetzelfde voor Krul in Amsterdam. “Hij is een goede keeper en kan dat nu laten zien. We zijn twee keer negentig minuten concurrenten, maar zullen buiten het veld contact houden.”

“In de voetballerij beloopt iedereen zijn eigen pad, maar van de verschillende teams heb je altijd wel een paar jongens met wie je meer contact houdt. Tim is voor mij zo'n jongen,” besluit Siem.

Wil je nader kennismaken met Tim Krul? Lees dan de nieuwe uitgave van onze krant Ajax Life. De derde krant van het seizoen vind je vrijdag in je brievenbus. Sluit je aan als je de krant ook graag wilt ontvangen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >