Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Seizoenkaarthouders mogen bij bekerduel gratis naar binnen

Goed nieuws voor alle seizoenkaarthouders! Ajax heeft jullie donderdag een mailtje gestuurd met het bericht dat de bekerwedstrijd tegen Willem II gratis kan worden bezocht. Cadeautjes zijn er om uit te pakken, dus die kans moet je niet laten schieten.

01 september 2016 - 19:40
UsershyraDesktopajax_dataimagesf77de009095905621886ad5c745fc25c_normal
Cadeautjes zijn er om uit te pakken, dus laat die kans niet schieten. © Pro Shots

Bij de loting van zaterdag werd Ajax in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi gekoppeld aan Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 21 september en de aftrap is om 20.45 uur.

“Als dank voor jouw loyaliteit als seizoenkaarthouder, bieden wij jou en alle andere seizoenkaarthouders met veel plezier gratis toegang tot ons bekerduel met Willem II,” lezen we in de mail van Ajax.

Je krijgt de komende twee weken, tot 14 september, de kans om je kaartje te downloaden. Dit alles gebeurt via het platform voor de kaartverkoop.

Inloggen doe je met je vaste gebruikersnaam en wachtwoord. Gratis tip van ons: download die kaart gewoon en als je zelf niet kunt, maak dan iemand anders blij.

Stoelen waarop geen seizoenkaart is verkocht, komen per direct in de vrije verkoop. De prijzen variëren tussen 10 en 12,50 euro, waarbij het verschil een plek op de korte of lange zijde bedraagt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >