Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor bekerduel Ajax - Willem II!

Je hebt vast gehoord over die gratis kaartjes voor het bekerpotje tegen Willem II. Dat is een actie voor seizoenkaarthouders, maar laat ons nou ook net seizoenkaarten hebben. Vandaar dat we altijd prijsvragen organiseren. Dus kunnen we mensen blij maken met kaartjes voor dit duel!

13 september 2016 - 14:02
UsershyraDesktopajax_dataimagescb83a6e83438eef0b22ba93c578aea90_normal
Hopelijk gaat het nu tegen de Tilburgers op alle fronten beter. © De Brouwer

De loting koppelde Ajax opnieuw aan de Tilburgers. Peter Bosz en de zijnen kwamen Willem II al tegen in de competitie, in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi is het opnieuw raak. Weet iemand trouwens nog hoe de competitiewedstrijd verliep? Nee, wij ook niet...

Al weten we nog wel dat het tijd is voor revanche. Dat is het enige wat we er nog over kwijt willen. Frisse hoop, moedig voorwaarts en door snuiters. We verloten veertien (!) setjes van twee kaarten onder onze leden.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot zondag 23.59 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajacied was dit seizoen wel al trefzeker tegen Willem II?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >