Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht!

Ajax speelt deze dagen de ene na de andere thuiswedstrijd. Vier stuks op rij maar liefst en ter afsluiting komt FC Utrecht op bezoek in de Amsterdam Arena. Potjes tegen Utrecht zijn meestal geen makkie voor Ajax, vandaar dat alle steun is gewenst.

27 september 2016 - 12:10
UsershyraDesktopajax_dataimages8e9f6d908852180d0ae56ca08c89c91f_normal
Zivko debuteerde in de eredivisie tegen Utrecht en is nu verhuurd. © Pro Shots

De kans is klein dat we net zo'n legendarische editie als vorige keer beleven, maar het zou al een heleboel helpen als de Ajacieden dit keer niet tegen een achterstand hoeven aan te kijken. Plus dat we liever geen penalty nodig hebben om een schamel puntje te redden.

Gelukkig lijkt het er voorzichtig op dat Ajax begint te draaien en Hakim Ziyech is dit weekeinde niet meer geschorst, dus de voortekenen zijn gunstig. Hopelijk gelden die gunstige voortekenen voor jullie net zo goed, aangezien we kaartjes verloten voor de wedstrijd van zondag!

Daarom moet je nu even opletten. We verloten negen setjes van twee kaarten onder onze leden. Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Amerikaan werd door Ajax verhuurd aan FC Utrecht?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >