Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook Ajax Shop is klaar voor het nieuwe schooljaar!

Het is jullie vast niet ontgaan: de scholen zijn weer begonnen! Misschien heb je wel net je nieuwe rooster opgehaald of zie je onderweg de spandoeken hangen. Een nieuw schooljaar vergt goede voorbereiding en als je nog spullen zoekt, check dit dan effe: schoolartikelen van Ajax!

01 september 2016 - 15:15
UsershyraDesktopajax_dataimagesf884bc6d7e72db08fce5f4239d62efaf_normal
Wat je ook nodig hebt voor school, je vindt het in de Ajax Shop. © Ajax Life

Er waren tijden dat je je nieuwe schoolspullen in een uurtje bij elkaar sprokkelde bij V&D, maar dat is geweest. Je moet je schoolspullen nu elders inslaan. Als je nog niet al je boeken hebt gekaft of je beker de zomer niet heeft overleefd, dan hebben we een goede tip voor je.

Ajax biedt in zijn online fanshop een heleboel schoolartikelen aan. In totaal 24 stuks, dus er zit ongetwijfeld iets voor jou bij. Van drinkbekers tot potloden en van pennen tot ringbanden. De lunchbox is het populairst, zien we onderaan deze pagina.

Als je nou nog iets nodig hebt, is het grote voordeel dat je de spullen na bestellen snel in huis hebt. Dan ben je er volgende week helemaal klaar voor. Mooi op tijd, want tegen die tijd is je eerste huiswerk opgegeven en nemen de lessen ook weer serieuze vormen aan.

Om het nog mooier te maken: wij mogen van de mensen van de fanshop een pakket met artikelen weggeven. Maar we willen wel dat dit pakket goed terechtkomt. Reageer dan even via onze Facebook-pagina waarom we een pakket naar jou moeten opsturen, wie weet ontvang je dan binnenkort post!

Nog beter is het natuurlijk om zelf direct wat spullen aan te schaffen. Klik op deze link om te bestellen wat je nodig hebt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >