Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lekker Snapchatten met Onana in rust Ajax - Standard

Andre Onana is een mooie vent. Hij blijkt best een prima keeper en ook buiten het veld laat hij geregeld van zich horen. Dat buiten het veld geldt zodra hij naast de lijnen stapt, want de doelman kan niet zonder zijn telefoon. Hij stuurde in de rust van Ajax - Standard Luik een Snap de wereld in.

30 september 2016 - 10:33
UsershyraDesktopajax_dataimagese23b84604164d22f1a66f66455ec3001_normal
Het redding brengen door de boel omver te kegelen was ook prachtig. © Pro Shots

Voor wie net een beetje gewend is geraakt aan Facebook, Instagam en Twitter, je loopt achter... Wij kunnen er ook niets anders van maken, sorry. Snapchat het nieuwe hippe platform, al is het maar omdat de nieuwe generatie het fijn vindt dat ouders er amper iets van begrijpen.

Hoe dan ook, Onana had in de rust blijkbaar even een momentje voor zichzelf en besloot in de camera van zijn telefoon te staren. Hij balde daarbij zijn vuist en liet duidelijk blijken de voorsprong – verkregen met dank aan Kasper Dolberg – te kunnen waarderen.

Onana's Snap werd gespot door internetfenomeen @DuBlanqeBogarde en daarna werd het best een dingetje, zo verspreid over de interwebz. De Snap van Onana blijkt om 20.02 uur te zijn verstuurd, zeg maar toen de Ajacieden de kleedkamer verlieten voor de start van de tweede helft.

Wij van Ajax Life kwamen Onana na de wedstrijd toevallig tegen. En toevallig is in dit geval echt toevallig, maar het bood een mooie gelegenheid om even te informeren. “Nee hoor, het was na de wedstrijd,” legde Onana uit met een glimlach om de mond.

Onze uitleg dat er na afloop stond dat Onana's Snap alweer een uur geleden was verstuurd, leverde een nieuwe glimlach op. En dezelfde uitleg. “Het was echt na de wedstrijd,” aldus de Kameroener. Daar bleef het bij, maar er is bewijs: het bericht van Onana heeft echt een verzendmoment van 20.02 uur.

Het was vorige keer al lachen toen Onana dacht dat hij op trainingskamp ging naar Australië en eindigde in Oostenrijk. We zijn benieuwd naar de volgende strapatsen van de keeper, bring it on!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >