Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Vriendin zet Zivkovic voor schut met domme opmerking

In zware tijden is het leuk om gewoon even te lachen. Alsof er niets aan de hand is. Nou, we hebben iets leuks gevonden. Aangezien Richairo Zivkovic nog gewoon bij Ajax onder contract staat, kunnen we het niet laten. Zijn vriendin speelt een ongelukkige hoofdrol in een kort filmpje.

27 augustus 2016 - 09:00

We hebben het filmpje bekeken en dus gehoord aan welke talentenjacht ze meedoet, maar stiekem hebben we geen zin om het precies uit te zoeken. De grap wordt er ook niet minder van. En we zijn benieuwd naar het sfeertje in huize-Zivkovic. Misschien is het al uit trouwens, kan ook.

“Hij is niet meer zo goed,” antwoordt Noah Celik tijdens het voorstelrondje. Presentatrice Nicolette van Dam, de ekte ekte zeg maar, reageert verrast en vraagt naar wie, wat, waar. Hij heet Zivkovic en speelt bij Ajax. Maar is dus niet meer zo goed, aldus mevrouw Zivkovic.

De vraag is alleen een beetje op welke waarde we de woorden van Noah moeten schatten. Ze heeft nog nooit echt gewerkt en trekt haar ouders leeg, maar gaat in deze talentenjacht vol voor haar kans. Of ze een beetje kan zingen? We hebben geen flauw idee.

De negentienjarige Zivkovic zelf hoopt dit seizoen bij FC Utrecht te laten zien dat hij nog wel een balletje kan raken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >