Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: aanvullende info kaartverkoop groepsfase EL

Ja, er heerst nog steeds teleurstelling over het mislopen van het kampioenenbal. Maar we moeten door, snuiters. We moeten door. Ajax komt uit in de Europa League en de loting heeft best leuke potjes opgeleverd. Het is zaak om de Amsterdam Arena te vullen en we hebben wat extra info.

29 augustus 2016 - 17:27
UsershyraDesktopajax_dataimagesebb61fb70bc9427464e2856a3b62d058_normal
We moeten het doen met EL, hopelijk wel in een volle Arena! © De Brouwer

Laten we direct met het belangrijkste nieuws beginnen. Je kunt als seizoenkaarthouder vier passe-partouts per barcode aanschaffen, maar: er is geen verkoop van de eigen plek. Alle SCC-houders kunnen direct aanvinken welke vier stoelen ze willen kopen, ook die van jou.

Het is niet heel gek dat Ajax ervoor kiest de verkoop zo in te steken. Het blijkt namelijk dat de verkoop van eigen stoelen bij Europese wedstrijden niet heel hard gaat. Dan kun je best anders aanpakken, alleen is het goed om zoiets van tevoren te weten. Dit voorkomt wellicht teleurstellingen.

Let hier dus even op! Overigens geldt voor seizoenkaarthouders op de F-side dat ze twee kaartjes per persoon kunnen kopen. Ook dat is de moeite van het onthouden waard, als je dinsdag om 09.00 uur klaarzit om tegen 10 procent korting een passe-partout te kopen.

Een passe-partout voor de groepsfase van de Europa League kost 45 euro. Dit is inclusief de 10 procent korting die Ajax zijn seizoenkaarthouders aanbiedt. Als je geen vaste stoel in de Arena hebt, kost een passe-partout vijf tientjes. Een belangrijke voorwaarde is natuurlijk wel dat deze stoelen nog beschikbaar moeten zijn.

Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vrijdag aan de beurt om passe-partouts te kopen. De prijzen van passe-partouts verspreid over de Arena lopen langzaam op. Al met al is zo'n tweederde van de Arena beschikbaar voor zes tientjes of minder. Hier vlak onder staat een plattegrondje met een overzicht van de diverse prijzen.

Als de Arena vrijdag 16 september nog niet is uitverkocht, wordt gestart met losse verkoop. Voor Ajax - Celta de Vigo heb je helemaal geen clubcard nodig, voor de thuiswedstrijden tegen Standard Luik en Panathinaikos wel. De meeste losse kaartjes kosten 25 of 30 euro per stuk.

Klik hier om je passe-partout te kopen! De passe-partouts worden zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Overzicht prijzen passe-partouts groepsfase Europa League verspreid door Arena:

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >