Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Go Ahead Eagles-uit

Om er dit seizoen toch nog iets van te kunnen maken, is het zaak dat er wordt gewonnen van Go Ahead Eagles. Er moeten snel punten aan het schamele totaal van vier worden toegevoegd. Zo'n vierhonderd Ajacieden bekijken vanuit het uitvak of dit gaat lukken. Tijd voor de informatie!

27 augustus 2016 - 20:54
UsershyraDesktopajax_dataimagescb0b881b86d95c9e39cd3431f1b1d6b6_normal
Er is ons vanuit het verbouwde uitvak beter uitzicht beloofd. © De Brouwer

Er is sprake van een verplichte buscombi, vanaf de Amsterdam Arena richting de Adelaarshorst. Ze zijn een beetje zenuwachtig in Deventer, waar zondag zelfs een noodverordening van kracht is uit angst dat er mensen afreizen zonder in bezit te zijn van een kaartje.

Dat heeft dus blijkbaar weinig zin. Als je wel een kaartje hebt, is het de bedoeling dat je je tussen 10.45 en 11.45 uur meldt bij de Amsterdam Arena. Je kunt bij ingang Noord B de poortjes door. Alle kopers hebben per post een omwisselbiljet ontvangen. Eenmaal bij het poortje moet je die scannen.

Het is goed om te weten dat P-Noord beschikbaar is om te parkeren. Kleine pakjes drinken zijn in de bussen toegestaan, evenals een blikje geopende frisdrank. En anders kun je altijd in de bus nog wat kopen, dat scheelt weer.

Als je Kowet-uit bezoekt met een alternatieve busreis georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax, dan heb je per e-mail bericht gehad over de opstaptijden. Klik hier voor de uitgebreide informatie!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >