Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi wil helemaal niet weg bij ‘mooiste club van NL’

Het verhaal ging dat Ajax vreesde voor het vertrek van Anwar el Ghazi. De aanvaller zou vanwege een clausule in zijn contract voor 12 miljoen euro kunnen vertrekken bij Ajax. Maar wat blijkt: El Ghazi wil helemaal niet weg.

31 augustus 2016 - 17:42
UsershyraDesktopajax_dataimages5fef0c2f14b988cebacf411c7f55d913_normal
El Ghazi zit nu even in een dip, maar wil knokken voor zijn plek bij Ajax. © Pro Shots

“De media draaien weer overuren,” begint El Ghazi zijn betoog op Twitter. “Ik ook, maar dan bij Jong Oranje en Ajax! Door hard te werken, wil ik het vertrouwen terugwinnen en de echte Anwar laten zien.”

Dat klinkt al goed, El Ghazi heeft dus geen zin om te vluchten. En het wordt nog beter: “Ondanks dat het nu slechter met mij gaat bij Ajax, wil ik helemaal niet weg bij de mooiste club van Nederland.”

El Ghazi (21) lijkt te beseffen dat hij nog jong is en bij Ajax veel ervaring op kan doen. “Ik ben nog steeds in ontwikkeling en leer nog steeds bij, dus Ajax is voorlopig nog niet van mij af!”

Hiermee is El Ghazi de tweede Ajacied in een dag die laat weten te willen vechten voor zijn plek bij Ajax. Riechedly Bazoer ging hem voor. Dat zijn goede berichten en hopelijk zien we het resultaat snel op het veld.

Nu El Ghazi en Bazoer hebben aangegeven te blijven, lijkt er weinig meer te gebeuren op transfergebied bij Ajax. Overmars heeft laten weten dat de selectie rond is, ondanks dat de eerder beloofde linksback en vleugelaanvaller nog niet binnen zijn.

Het zou nog wel kunnen dat vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog spelers vertrekken. Volgens Voetbal International heeft Brøndby interesse in Lasse Schöne, al is er na vanochtend niets meer gehoord over deze mogelijke overgang. Ook zoekt Ajax nog steeds een club voor Thulani Serero, de vraagprijs zou inmiddels 500.000 euro bedragen. Mocht hij geen club vinden, lijkt ontbinden van zijn contract ook een optie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >