Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cillessen weer terug in selectie voor FK Rostov - Ajax

Het lijkt niet meer lang te duren voordat Jasper Cillessen een contract tekent bij Barcelona. Toch gaat hij mee naar Rostov. De keeper zit in de 21-koppige selectie voor de beslissende play-off waarbij plaatsing voor de Champions League op het spel staat.

22 augustus 2016 - 17:45
UsershyraDesktopajax_dataimages4c69da719fb56117eaf487a224341a88_normal
Rostov - Ajax kan wel eens de afscheidswedstrijd voor Cillessen worden. © Pro Shots

Het lijkt er dus op dat Cillessen in Rusland zijn afscheidswedstrijd voor Ajax speelt. Daarna kunnen de persberichten de deur uit dat hij zijn krabbel heeft gezet onder een contract in Catalonië. Die kans is in ieder geval groot.

Mocht Barcelona haast hebben en de keeper voor woensdag willen presenteren, dan heeft Ajax met Andre Onana en Diederik Boer nog twee keepers in de selectie. Voor de zekerheid en zo.

Verder nog opvallende namen in de selectie van Peter Bosz? Ja, Mitchell Dijks en Nemanja Gudelj stappen ook in het vliegtuig naar Rusland. De linksback viel zaterdag nog uit tegen Willem II en schatte zijn hersteltijd toen op drie tot vier dagen. Gudelj miste het duel met de Tilburgers door een blessure aan zijn onderbeen.

Heiko Westermann mag ook weer eens mee. De ervaren Duitser zat tegen Roda JC voor het laatst bij de selectie. De thuisduels met Rostov en Willem II bekeek hij vanaf de tribune.

Klik hier voor de volledige selectie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >